Tanulás Ausztráliában


A szigetország előnyei...

  • Ha nyelvet szeretnénk tanulni, akkor az egyik legjobb hely! Nem csak azért, mert az iskolákban számtalan, minden igényt kielégítő nyelvi kurzusokat találhatunk, hanem azért is, mert az iskolapad elhagyása után is nyelvi környezetben maradunk. Így sokkal gyorsabban tanulható a nyelv, hiszen rá vagyunk kényszerítve használatára.
  • A szakmai kurzusok megkérdőjelezhetetlen előnye, hogy angolul tanulhatjuk a szakmát, melyet választottunk. Ez attól függetlenül hasznos, hogy Ausztráliában képzeljük el jövőnket, vagy máshol. Hiszen mindenki számára egyértelmű, hogy a mai globalizálódott világunkban mekkora előnyöket jelent, ha szakmai feladatainkat egy világnyelven, azaz angolul is el tudjuk látni. Nem utolsó sorban azt is figyelembe kell vennünk, hogy egy angol nyelvterületen szerzett képesítés milyen jól mutat az önéletrajzunkban.
  • Ha az egyetemi/főiskolai tanulást választanánk fontos figyelembe venni, hogy az ausztrál egyetemek közül számtalan, igen előkelő helyet foglal el a világ egyetemeinek „toplistáján".
  • Azt is figyelembe kell vennünk, hogy Ausztráliánál jobb környezetet nem nagyon találunk tanulás számára. Az időjárásnál kívánni se lehet kellemesebbet, az emberek barátságosak, a természeti környezet gyönyörű, páratlan.
  • Ausztrália igen rugalmas a diákvízum tekintetében, ellentétben más országokkal. Itt tanulóvízummal heti 20 órában lehet legálisan munkát vállalni, sőt, az iskolaszünetek idejére még ennél is több kedvezményt biztosítanak.
  • A diákvízum szabadon hosszabbítható, és a partnered is munkavállalási engedélyt kap.
  • A létfenntartás költségeit, a mindennapi megélhetéshez szükséges dolgokat diákvízum melletti munkavállalással is tudod biztosítani magadnak, hisz Ausztráliában stabilak a gazdasági körülmények. Ha mindez számodra nem elegendő, akkor plusz bevételeidet később fordíthatod további tanulmányaid finanszírozására.További információért keressetek bennünket!