Csapatunkmegtekintés pdf-ként
Cégünk alapítói olyan magyar fiatalok, akik végigjárták az ausztrál oktatási rendszer, letelepedési -, és vízumügyintézés, vámügyintézés, szálláskeresés, szakmai elhelyezkedés összes kanyargós útját.


Az ausztrál kormány által regisztrált, hivatalosan akkreditált bevándorlási-, vízum-, és oktatási ügyintézők!


Így „hivatalos szemszögből” is kellő rálátással rendelkeznek, biztos jogi hátteret, szakmai hozzáértést, felelősségvállalást biztosítva annak, aki az országba utazik.Nem véletlenül fogtunk bele a JustAustralia megalapításába, hisz kellő tapasztalattal rendelkezünk az ausztrál hivatalrendszer és oktatási-, valamint szállás lehetőségek ügyintézésének kérdéseiben. Mindezzel találkoztunk már, ismerjük és „kitapostuk” az itt léthez elengedhetetlen utakat.


Mi nemcsak beszélünk róla, de értünk is hozzá!


A JustAustralia sydney-i irodája az idevágyó diákok, munkavállalók, illetve kitelepülők teljes körű ügyintézését végzi, valamint a kiérkezés után felmerülő összes kinti ügyintézésért felelős.


Célunk, hogy az idelátogató sem az utazás előtt Magyarországon, sem pedig az utazás alatt, már kint a szigetországban ne érezze magát egyedül, hisz folyamatos kapcsolattartással, állandó összegzőkkel / dokumentációval, egyeztetéssel „helyzetjelentésekkel” segítjük kiutazását.


Így, már megérkezése pillanatában tudja, van profi helyismerettel rendelkező, leinformálható segítség, akire számíthat; legyen szó tanulásról, letelepülésről, vízumügyintézésről, szálláshelyről vagy akár munkavállalásról.


Fontos információ lehet, hogy széles szolgáltatásparkkal rendelkezünk, így minden jellegű ügyintézésedet, itt tartózkodásoddal kapcsolatos igényedet maximálisan „első kézből” kiszolgáljuk, és – a mindennapjaidat megkönnyítve - mindent „egy kézben” tudhatsz.


További információkért keress minket!