JustAustralia / Szállás


Az egyik legfontosabb kérdés a külföldön való tanulás, munkavállalás vagy új élet kezdete esetén, hogy az első szálláshelyünk milyen lesz.


Igyekszünk több alternatívát biztosítani, hogy a kinti beilleszkedésetek minél egyszerűbb és könnyebb legyen.


Mivel mindenkinek más és más igényei vannak, ezért több választási lehetőséget is kidolgoztunk számotokra.


Ausztráliai cégünk a CSE Australia
www.cseaustralia.com.au


A legnépszerűbb lehetőség, az úgynevezett diákházakban való elhelyezés, ausztráliai cégünkön, a CSE Australia-n keresztül. Ezek a diákházak 6-10 fő számára garantálják a gondtalan mindennapokat, hogy az itt lakók tanulmányaiknak, és egymásnak szentelhessék idejüket. Nagy előnyük, hogy hasonló igényekkel érkező diákok élnek együtt, és így tudják egymást segíteni a napi rutinban, életben.


Az általunk kínált lakóházak Sydney üzleti negyedének külvárosi részén helyezkednek el, csendes kertvárosi zöldövezetben. Percekre található a tömegközlekedés, és a mindennapi élethez elengedhetetlen szolgáltatások. Maga a belváros teljes útidővel 15-30 percen belül elérhető.


Összes szálláshelyünk bútorozott, minőségi felszereltségű, hogy biztonságban és kényelmesen teljenek az itt töltött napok.


Néhány példa, melyek magukért beszélnek:

  • Teljes felszereltségű konyha, terítékkel, hűtővel, mikrosütővel, tűzhellyel
  • Szélessávú internet hozzáférés ingyenes használattal, mobilinternet lehetőség
  • TV, DVD lejátszó, Hi-fi
  • MosógépAjánlatunkban megtalálhatók az egyágyas-, kétágyas- és ikerszobák is, melyekhez ingyenesen biztosítunk ágyneműt, ébresztős rádiót és éjjeli szekrényt. Néhány szobánk, mindezek mellett tanuló asztallal és tv-vel is felszerelt.

Másik népszerű lehetőség a saját lakás bérlése. Fontos tudnivaló, hogy Sydney-ben a kiadó lakások bútorozatlanul kerülnek kiadásra. További információért keressetek bennünket!